loader image
Продължете към съдържанието
Начало » Съществуват ли изобщо ЕВТИНИ имоти в столицата?

Съществуват ли изобщо ЕВТИНИ имоти в столицата?

Едни от най – често задаваните въпроси към агенция за недивжими имоти или консултант недижими имоти е именно – Какви са най-евтините имоти, Къде се намират, На какво качество са те…

Естествено, че съществуват евтини имоти. В този текст ще ви разкажем за най-евтините имоти и най-евтините квартали в гр. София, столицата на р. България.

Цените на недвижимите имоти имат постоянна регулация, често те падат и се покачват. Към днешна дата по изравнена статистика най – евтиният квартал в гр. София, това е Илиянци, само с 536 евро на квадратен метър (средна цена).


Този квартал се намира в северната част на града, като той има добра връзка със „северната тангента“ и „бул. Рожен“. Кварталът е масово застроен с еднофамилни тухлени сгради и промишлени имоти за текстил и други изработки. Той не е най – предпочитаният за живеене под наем или покупка от гражданите, тъй като не е комуникативен от гледна точка на градски транспорт и е по – отдалечен от централните части на града. Но за сметка на това кварталът е чист, спокоен, в близост до паркове и градинки. И да не забравяме той е ЕВТИН.

Други евтини кравтали в столицата са: Свобода, Орландовци, Захарна Фабрика, Илинден, Левски, Надежда и Люлин. Като средни цени тези квартали варират от 750 евро на кв.м. до 1050 евро. Ако търсим точна и определена цена на даден имот все пак трябва да погледнем: строителство, етаж, изложение, квартал, точен адрес и не на последно място Акт на строежа.

И нека сега да погледнем с кое бихме направили компромис: качество, локация или цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Compare Listings

Заглавие Цена Статус Тип Квадратура Цел Спални Бани